طرز تهیه ساندویچ پنیری گوشت و فرانکفورتر
طرز تهیه ساندویچ پنیری گوشت و فرانکفورتر بسیار ساده است و به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کنید. فرانکفورتر از خانواده سوسیس ها به حساب می آید که به سه روش می توان آن را طبخ کرد. می توانید آن را گریل، هواپز یا سرخ کنید و در هر سه حالت از طعم لذیذ آن لذت ببرید. در این مقاله از مجله جشن عروسی به طرز تهیه ساندویچ پنیری گوشت به همراه فرانکفورتر خواهیم پرداخت پس مثل همیشه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ
سوسیس فرانکفورتر ۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
پنیر خامه ای ۱ پیمانه
پنیر چدار رنده شده به مقدار لازم
پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۳ حبه
پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سبز ۴ عدد
سس گوجه فرنگی به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه ساندویچ
ابتدا سوسیس های فرانکفورتر را خرد کنید و سپس آن ها را به همراه پیاز خرد شده در مقداری روغن تفت دهید. بعد از آن که آن ها را کمی تفت دادید گوشت چرخ کرده، سیر خرد شده، فلفل سبز خرد شده، پاپریکا، پودر سیر و نمک را به آن اضافه کنید و آن ها را به خوبی با هم تفت دهید. پنیر خامه ای را اضافه کنید و ترکیبتان را خوب هم بزنید و سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
هر یک از نان های ترتیلا را با مقداری از مواد تهیه شده پر کنید و در آخر یک لایه پنیر چدار رنده شده روی آن بپاشید و سپس نان ها را رول کنید. در انتها نان های رول شده را در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند و آن را با سس کچاپ میل نمایید.
توجه : شما می توانید نان ترتیلا را از فروشگاه ها خریداری نمایید ولی اگر دلتان می خواهد این نان خوشمزه را در منزل تهیه کنید در ادامه نیز با مجله عروسی همراه باشید.
طرز تهیه نان ترتیلا
تنها با مخلوط کردن آب و آرد ذرت می توانید چنین نان خوش طعمی درست نمایید. آرد ذرت را در اغلب مغازههایی که لوازم شیرینی پزی می فروشند میتوانید پیدا کنید. توجه کنید که دو نوع آرد ذرت در فروشگاهها وجود دارد آرد ذرت زرد و سفید. برای تهیه ترتیلا حتما از آرد ذرت سفید استفاده کنید. این نان می تواند عضو مهمی در میز اردور شما باشد (می توانید آن را با یک سس غلیظ یا به دلخواه نوعی دیپ سرو کنید). با این نان میتوانید انواع مختلفی از اسنک، ساندویچ و تاکو را درست کنید.
گاهی به خمیر، نمک و روغن هم اضافه میکنند که به طبع خمیر نرمتر میشود. اگر دوست دارید بیشتر راجب ترتیلا بدانید به این لینک مراجعه کنید.
مواد لازم
آرد ذرت
۱¾ پیمانه
آب
۱⅛پیمانه
با این مقدار مواد می توانید ۱۵ نان ترتیلا درست کنید که برای ۴ تا ۵ نفر کفایت می کند.
طرز تهیه نان ترتیلا
در یک کاسه متوسط آرد ذرت را با آب داغ
مخلوط می کنیم تا کاملاً با هم ترکیب شوند. سپس خمیر را منتقل میکنیم به
یک سطح صاف و تمیز، سپس خمیر را خوب ورز می دهیم تا زمانی که صاف و یکنواخت
شود به طوری که اگر به آن فرم میدهیم، آن را حفظ کند.
اگر خمیر حالت چسبندگی زیادی داشت کمی آرد به آن اضافه نمایید و اگر خمیر خشک بود، نم نم کمی آب به آن اضافه کنید.
سپس خمیر را با یک پوشش پلاستیکی خوب می پوشانیم و برای مدت ۳۰ دقیقه خمیر
را کنار میگذاریم تا خمیر ور بیاید. گریل یا تابه چدنی را در با دمای متوسط
رو به زیاد، گرم و آماده می کنیم.
پوشش پلاستیکی خمیر را برداشته و خمیر را به ۱۵ گلوله هم اندازه تقسیم
میکنیم. خمیرها را بین دو دست فشار داده و به وسیله وردنه، گلولهها را
پهن و صاف میکنیم تا به ضخامت ۴ میلیمتر برسد.
خمیر آماده شده را در تابه چدنی داغ قرار میدهیم و حدود ۳۰ ثانیه اجازه
میدهیم خمیر پخته شود رنگی نزدیک به قهوهای بگیرد سپس نان را برگردانده
تا طرف دیگر نان هم ۳۰ ثانیه بپزد. سپس نان را داخل یک بشقاب می گذاریم و
اینکار را با تمام خمیرها انجام میدهیم.
اگر نانها را زود از روی اجاق برنداریم و رنگ آن تیره شود، بلافاصله خشک شده و قابل استفاده برای ساندویچ و تاکو نمیباشد.
نانها را داخل یک حوله یا پارچه نخی تمیز قرار میدهیم تا تازه و گرم بماند و تا زمان سرو نرم بودن خود را حفظ کند.
- ۹۷/۰۲/۰۳