مراسم عروسی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه پاستا تورتلینی برای عروس خانوم ها

پاستا تورتلینی غذایی ایتالیایی است که با ظاهر و مزه لذیذ می تواند برترین انتخاب برای ناهار خانواده دور هم باشد تا همگی لذت ببرند. پاستا تورتلینی پنیری یک غذای ساده و لذیذ است که هر کودک و بزرگسالی آن را می پسندد. در صورتی که به پاستا تورتلینی پنیری دسترسی ندارید می توانید از هر پاستای دیگری استفاده نمایید. عروس خانوم های عزیز می توانند با مجله عروسی همراه باشند تا با طرز تهیه این غذای لذیذ آشنا شوند.

مواد لازم برای پاستا تورتلینی :

نیم کیلو سینه مرغ بدون استخوان

۲ قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی (ترکیب پودر رزماری ، سیر ، فلفل قرمز ، جعفری خشک ، آویشن ، ریحان خشک)

نصف قاشق چای خوری نمک

نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز

۲ قاشق غذاخوری کره

۹۰۰ گرم آب مرغ

نصف پیمانه خامه پرچرب

نیم کیلو پاستا تورتلینی

یک پیمانه نخود فرنگی

نصف پیمانه پنیر پارمسان

یک چهارم پیمانه برگ ریحان خرد شده

طرز تهیه پاستا تورتلینی

مرغ ها را به ادویه ایتالیایی، نمک و فلفل آغشته نمایید و بگذارید بماند.

کره را در یک قابلمه روی حرارت متوسط ذوب کنید.

مرغ ها را سه چهار دقیقه بدون هم زدن در کره بپزید تا یک طرفش طلایی شود سپس هم بزنید و دو دقیقه دیگر بگذارید بپزد.

آب مرغ و خامه را اضافه کرده و حرارت دهید تا جوش بیاید.

تورتلینی را به آن اضافه کنید و باز هم اجازه دهید جوش بیاید. حرارت را روی متوسط به پایین تنظیم کنید و به مدت ۱۴ دقیقه بجوشانید و در این فاصله گاهی آن را هم بزنید.

نخود فرنگی ها را اضافه کنید، ۲ تا ۷ دقیقه یا تا زمانی که نخود‌ها بپزد بگذارید روی حرارت بماند.

سس این غذا رقیق خواهد بود. پنیر پامیزان را اضافه نمایید و اجازه دهید سه دقیقه بماند سپس هم بزنید، ریحان را روی غذا بریزید و میل نمایید.

 

  • ۹۶/۱۲/۲۶
  • جشن عروسی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی