مراسم عروسی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه آلبالو پلو

طرز تهیه آلبالو پلو

آلبالو پلو محصول آشپزی ایرانی است، ترکیبی دلچسب از میوه، غلات و گوشت است که آن را تبدیل به ساده ترین غذای مجلسی نموده است. آن را خوب تهیه نمایید و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم:

آلبالو ۵۰۰ گرم
شکر ۳۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
برنج ۴ پیمانه
زعفران به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه آلبالو پلو :

ابتدا آلبالوها را شسته و هسته آن را بگیرید و به همراه شکر روی حرارت قرار دهید تا شکر آب شود و بعد آن را از روی شعله بردارید و شربت روی آلبالو را بردارید تا فقط خود آلبالو باقی بماند.
پیاز را رنده نموده و به همراه گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و خوب ورز دهید و بعد آنها را به شکل کوفته ریزه دربیاورید.
حالا برنج را داخل قابلمه با مقدار مناسبی آب و نمک و روغن به صورت کته دم نمایید و در مرحله آخر آلبالو ها را اضافه کرده و با برنج مخلوط کنید و به میزان دلخواه شربت آلبالو روی برنج بریزید و آن را دم میکنیم
کوفته ها را در روغن داغ سرخ میکنیم .
وقتی برنج آماده شد کوفته ها را روی برنج داده و مقداری برنج سفید را با زعفران مخلوط کرده و روی برنج میدهیم و بقیه شربت را روی برنج و کوفته ها میدهیم.

سایر نکات

اگر دوست داشتید کوفته ها را با گوشت مرغ تهیه کنید
میتواندید از همان شیره آلبالو برای آب برنج کته استفاده کنید البته باعث میشود برنج شما خمیر شود و بهتر است برای این کار از پلو پز استفاده شود
بهتر است برنج را به صورت قالبی درآورید تا زیباتر شود.

  • ۹۷/۰۲/۱۹
  • جشن عروسی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی